Спілкуйтеся з податковою службою онлайн

Дата: 22.02.2021 10:57
Кількість переглядів: 210

За інформацією управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вже 91 відсоток підприємств Херсонщини звітують в електронному вигляді. Серед підприємців даним сервісом користуються 83 відсотка платників.

У період дії карантину електронні сервіси ДПС України набувають все більшої популярності. Фахівці кожної податкової інспекції області доступно роз’яснюють платникам податків про Електронний кабінет платника та особливості надання звітності в електронному вигляді, а також ознайомлюють із нюансами отримання електронного цифрового підпису.

Для податківців головне, щоб кожен платник мав можливість оцінити переваги надання звітності в електронному вигляді. Адже за наявності електронного цифрового підпису, надсилати звітність до контролюючих органів можна без жодних черг та, навіть, не виходячи з дому.

Крім того, електронний кабінет платника надає можливість громадянам отримати відомості про доходи та утримані податки, а також підготувати, заповнити та надіслати декларацію про майновий стан і доходи фізичних осіб в електронному вигляді. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua. У разі виникнення питань щодо користування віртуальним кабінетом, платники податків мають можливість звернутися до служби підтримки за телефоном 0 800 501 007 (напрямок 0) або за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Також, для комфортного спілкування платників з податковою службою, швидкості та зручності отримання податкової інформації можна скористатися чат-ботом ДПС «InfoTAX», який чекає вас у месенджерах Telegram та Viber та за першим кліком готовий прийти на допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь