Відбулося засідання виконавчого комітету Великолепетиської селищної ради

Дата: 29.07.2021 10:34
Кількість переглядів: 1680

27 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Великолепетиської селищної ради. Важливі питання, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади члени виконкому розглянули під головуванням очільника громади Максима Колокота.

Фото без опису

 В основному на засіданні було схвалено ряд проєктів рішень чергової сесії. Серед них: "Про схвалення звіту про виконання бюджету Великолепетиської селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року", «Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Великолепетиської селищної ради на 2021-2023 роки»,  «Розвиток людського капіталу Великолепетиської селищної ради на 2021-2024 роки», «Про внесення змін до цільової програми «Розвиток освіти Великолепетиської громади – інвестиції в майбутнє регіону» на 2021 – 2022 роки», «Про мережу комунального позашкільного навчального закладу «Великолепетиська дитяча школа мистецтв» Великолепетиської селищної ради» та інші.

Також членами виконачого комітету погоджено "Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання у комунальному позашкільному навчальному закладі «Великолепетиська дитяча школа мистецтв» Великолепетиської селищної ради",  "Положення про платні медичні послуги в комунальному некомерційному підприємстві «Великолепетиська лікарня» Великолепетиської селищної ради", заслухано інформацію "Про роботу зі зверненнями громадян у Великолепетиській селищній раді   за 1 півріччя 2021 року", розглнуто питання щодо надання одноразової матеріальної допомоги жителям селища та прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь