Великолепетиська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості

23 Березня, 2021 р., 16:55
Вимоги сьогодення вносять свої корективи в роботу Служби зайнятості. І вже нікого не здивуєш семінарами, що проводяться засобами онлайн зв’язку-  вебінари. А детальніше: фахівці запрошують безробітних взяти участь у семінарі без відвідування приміщення Філії  а за допомогою інтернет ресурсів. Така метода ні в якому разі не зменшує результативність заходів  а  навпаки забезпечує ефективне спілкування з профконсультантом та іншими учасниками, обговорення важливих для пошуку роботи тем. Та основне - мінімізує кількість відвідувань безробітними Філії.
15 Березня, 2021 р., 08:47
Якщо ви шукаєте роботу на сезон з виїздом – звертайтеся до Великолепетиської районної Філії. Сьогодні Служба зайнятості має велику кількість заявок від роботодавців – вакансій, з актуальною потребою сезонного характеру за найрізноманітнішими  напрямками.  З метою укомплектування робочих місць роботодавці пропонують не лише робочі місця та гарантовану заробітну плату а також безкоштовне проживання та харчування найнятим працівникам. За необхідності, організовується  доставка працівників автотранспортом роботодавця до місця роботи.
26 Лютого, 2021 р., 10:41
Великолепетиська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості щомісяця організовує вебінари за різноманітними тематиками. Учасники знайомляться з  ринком праці, вивчають методи пошуку роботи, джерела інформації про вакансії, можливості попередження від шахрайства при працевлаштуванні, переваги легальної зайнятості, ризики нелегальної зайнятості та нелегальної трудової міграції, гендерні аспекти, інше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь