Вітаємо

18 Січня, 2022 р., 09:07
Великолепетиська селищна рада щиро вітає з Днем народження начальника Служби у справах дітей Великолепетиської селищної ради Горбач Олену Миколаївну. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
16 Січня, 2022 р., 11:43
Великолепетиська селищна рада вітає з Днем народження начальника відділу земельних відносин Великолепетиської селищної ради Рябченко Ольгу Сергіївну.
04 Січня, 2022 р., 09:20
Великолепетиська селищна рада вітає з Днем народження завідувача бюджетного сектору фінансового відділу Великолепетиської селищної ради Курган Діану Володимирівну, директора КП "Лепетиха ФМ" Антипенко Ольгу Миколаївну.
31 Грудня, 2021 р., 10:57
Шановні жителі Великолепетиської громади! Сердечно вітаю Вас з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим! Традиційно на порозі нового року ми оглядаємось на пройдений шлях, осягаємо рік прожитий. Він був багатим на події, виклики та випробування.
28 Грудня, 2021 р., 12:34
Вітаємо з Днем народження діловода відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Нелю Олександрівну Ларченко.
27 Грудня, 2021 р., 09:08
Великолепетиська селищна рада вітає з Днем народження секретаря селищної ради Лич Людмилу Юріївну.  Бажаємо здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією та радістю сьогодення.
19 Грудня, 2021 р., 11:03
Дорогі наші маленькі та дорослі жителі Великолепетиської громади! От і настав День Святого Миколая - світле і радісне свято, яке першим приходить до нас як добра зимова казка.
17 Грудня, 2021 р., 08:37
Великолепетиська селищна рада щиро вітає з Днем народження члена виконавчого комітету Великолепетиської селищної ради Перога Андрія Івановича. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
15 Грудня, 2021 р., 08:22
Великолепетиська селищна рада вітає з Днем народження головного спеціаліста сектору освіти відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Ларису Олександрівну Городничу. 
15 Грудня, 2021 р., 08:20
Шановні працівники судової системи! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом – Днем працівників суду! Ваша робота почесна, проте, нелегка. Ви несете на своїх плечах важку ношу – обов’язок здійснювати правосуддя. Щодня ви демонструєте відданість ідеалам честі та гідності, законності та добропорядності. Нехай справедливість завжди панує у вашому житті! Бажаю вам здоров’я, благополуччя, життєвої наснаги, непохитної віри в ідеали добра та правди!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь