Розпочав роботу відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради

Дата: 13.01.2021 11:19
Кількість переглядів: 379

   До уваги жителів Великолепетиської територіальної громади
 З 11 січня розпочав роботу відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради  по наданню адміністративних послуг населенню територіальної громади.

Фото без опису 

Видача довідок, оформлення субсидій, пільг, різних видів державних соціальних допомог, земельні питання – всі ці послуги тепер можна отримати в одному зручному та комфортному місці.

Серед іншого, у ЦНАПі можна здійснити державну реєстрацію земельної ділянки, отримати витяг з нормативно-грошової оцінки, відомості у формі витягів з державного земельного кадастру, тощо. Крім цього, через  центр надання адміністративних послуг можна записатися на отримання послуги мобільного сервісного центру МВС (реєстрації-перереєстрації транспортного засобу, заміна посвідчення водія, видача довідок про відсутність судимостей).

Як і раніше у цьому ж приміщенні і надалі прийматимуть громадян та надаватимуть свої послуги державний реєстратор з реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також спеціаліст з реєстрації місця проживання, яка віднедавна надає послуги і з реєстрації актів цивільного стану.

Весь перелік послуг, які надаються на сьогоднішній день та які будуть надаватися найближчим часом можна переглянути на офіційному сайті Великолепетиської селищної ради у рішенні третьої сесії селищної ради за №55 від 24 грудня 2020 року.

Зверніть увагу!

Місцезнаходження відділу «Центр надання адміністративних послуг»: смт. Велика Лепетиха, вул. Соборна, 2 (будівля селищної ради,  перший поверх, колишній кабінет селищного голови), телефон для довідок: 2-11-60

Графік роботи: понеділок-четвер з 08.00-17.00 год. (щочетверга також діятиме дистанційне обслуговування з 17.00 до 20.00 год. за допомогою електронної пошти: cnap_vlp@ukr.net), п’ятниця – з 08.00-16.00 год., відділ працює без перерви на обід.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь