«Виконання бюджету – найпріоритетніше питання на сьогоднішній день!»

Дата: 04.02.2021 13:40
Кількість переглядів: 377

    01 лютого голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот провів щотижневу апаратну нараду за участю начальників відділів селищної ради, керівників комунальних закладів, організацій та установ селища, старост старостинських округів.

Фото без опису

   Спершу присутні долучилися до щотижневої обласної селекторної наради в режимі відео конференції, а пізніше – доповідали про основні напрямки своєї роботи протягом поточного тижня, зазначивши проблемні питання по відповідних сферах та пріоритети у роботі на найближчий час. Зокрема, значну увагу було приділено питанням медицини (серед яких - про стан захворюваності на COVID-19 на території громади), питанням фінансової та соціально-культурної сфери. Вкотре під час наради було наголошено на необхідності створення комісії по наповненню бюджету, на важливості посиленої роботи у цьому напрямку.

«Виконання бюджету – найпріоритетніше питання на сьогоднішній день!» - акцентував увагу очільник громади Максим Колокот.

  Також у ході наради було висвітлено багато ключових питань з інших сфер життєдіяльності громади: пожежної безпеки та правопорядку, комунальної сфери, тощо. Обговорено основні пріоритетні та проблемні питання, наявні сьогодні на територіях старостинських округів. А саме: забезпечення мешканців стабільним безперебійним водопостачанням, питання курсування приміського автобусу для надання можливості усім бажаючим добиратися до центру територіальної громади, та вирішувати свої питання.
  За підсумками апаратної наради керівникам відділів та установ були надані відповідні рекомендації, доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь