Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

На робочій зустрічі обговорили важливі та актуальні питання, від вирішення яких залежить розвиток та благополуччя Великолепетиської громади

Дата: 05.02.2021 15:41
Кількість переглядів: 297

Цього тижня у приміщенні селищної ради відбулася зустріч за участю голови Великолепетиської територіальної громади Максима Колокота, начальника Великолепетиської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлани Маленди, начальника відділу земельних відносин селищної ради Ольги Рябченко, директора філії «ДПЗКУ» «Великолепетиський елевтор» Сергія Гудзоватого.

Фото без опису

Спільно обговорювали важливі та актуальні питання, від вирішення яких значною мірою залежить розвиток та благополуччя Великолепетиської громади. Зокрема, розглянули питання сплати за землю пайовиками філії АТ «ДПЗКУ» «Великолепетиський елевтор» та не допущення зростання податкового боргу по згаданому податку, питання своєчасного оформлення договорів оренди під об’єктами якими користується підприємство.

Пізніше, у більш тісному колі присутні підняли питання нарахування майнових податків у 2021 році, проведення якісних звірок власників нерухомості та земельних ділянок мешканців території громади. Серед іншого обговорили особливості роботи групи по легалізації найманої праці, інші важливі питання.

У ході зустрічі начальник Великолепетиської державної податкової інспекції Світлана Маленда акцентувала увагу на важливості проведення на високому рівні кампанії декларування громадян за 2020 рік, на необхідності широкої роз’яснювальної роботи серед населення з цього приводу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь