Відбулося урочисте покладання вінків напередодні Дня визволення Великої Лепетихи від німецько-фашистських загарбників

Дата: 05.02.2021 16:17
Кількість переглядів: 780

5 лютого, напередодні відзначення річниці визволення Великої Лепетихи від німецько-фашистських загарбників, дня, коли на території нашого краю затихли звуки війни, відбулося урочисте покладання вінків до пам’ятних знаків, Братських могил.


 
Пам’ять про мільйони загиблих у найжорстокішій в історії людства війні вшанували селищний голова Максим Колокот, заступник селищного голови Вадим Сайдулаєв, голова ветеранської організації Валентина Курносик, директор центрального будинку культури Руслан Атаєв, директор Великолепетиського народного краєзнавчого музею ім. О. І. Ціпко Микола Марченко, військовий комісар Великолепетиського об'єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Андрій Швець.

 Полеглих захисників згадали добрим словом, подякували за героїчну перемогу і квітучу землю 
  У ці зимові дні ми вкотре повертаємося своєю зболеною, але світлою пам'яттю до того вистражданого та довгоочікуваного часу визволення нашого району. Згадуємо імена, що навіки вписані в історію Великолепетиського краю власною кров'ю, бронзою й гранітом обелісків та людською пам'яттю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь