«Летять роки, як лебеді у вирій…» Жительок Великолепетиської громади привітали з 90-річними ювілеями

Дата: 09.02.2021 16:54
Кількість переглядів: 466

07 лютого свій 90 день народження відсвяткувала Людмила Антонівна Ткач, жителька Малолепетиського старостинського округу. Привітати іменинницю зі святом завітали голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот, староста Малолепетиського старостинського округу Ольга Барановська. Людмила Антонівна з великою радістю і хвилюванням приймала вітання й охоче гомоніла з гостями про свій життєвий шлях.

Фото без опису

У день візиту до іменинниці, 8 лютого, Максим Вікторович мав нагоду привітати з 90 річним ювілеєм ще трьох жительок Великолепетиської громади, які відзначили свої дні народження у січні - Ніну Степанівну Балабанову, Ганну Йосипівну Ружицьку та Цугуй Катерину Афанасіївну (вітання якій було передано через старосту Князегригорівського старостинського округу Тетяну Андрійовську). Всім довгожителькам вручено подарункові грошові сертифікати від селищної ради (свої подарункові гроші вони отримають цього тижня). Усі іменинниці були дуже зворушені візитом та привітаннями голови, вони висловили велику подяку за увагу та турботу.

Фото без опису

Фото без опису

Тож, побажаємо усім довгожителькам, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.

Летять роки, як лебеді у вирій,
Життя іде, його не зупинить.
Прийміть вітання наші щирі —
Ще до ста років зичимо прожить.
Хай будуть поруч віра і надія,
Як два крила, що впасти не дадуть.
І сам Господь по милості наділить
Ще довгих літ, щасливу світлу путь.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь