Захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення радянських військ з республіки Афганістан

Дата: 15.02.2021 21:47
Кількість переглядів: 756

15 лютого у Великій Лепетисі відбулося покладання вінків та квітів до пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення радянських військ з республіки Афганістан. 

Фото без опису
Зі словами вдячності, привітань та скорботи виступили голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот, голова районної державної адміністрації Євген Холодар, військовий комісар Великолепетиського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Андрій Швець, директор Великолепетиського народного краєзнавчого музею ім. О. І. Ціпко Микола Марченко, голова районної організації української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Василь Вдовиченко.

Фото без опису
Під час коротенького тематичного заходу воїнам-інтернаціоналістам було вручено подяки, грамоти та відзнаки.

Фото без опису
    Пам’ять полеглих у тих боях, пам’ять тих, хто не дочекався чергової річниці вшанували хвилиною мовчання. Їх героїзм ми пам’ятаємо і шануємо до сьогодні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь