Про хід щотижневої апаратної наради

Дата: 16.02.2021 09:21
Кількість переглядів: 723

15 лютого голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот провів щотижневу апаратну нараду за участю начальників відділів селищної ради, керівників комунальних закладів, організацій та установ селища. Спершу присутні разом з керівництвом та начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації долучилися до щотижневої обласної селекторної наради в режимі відео конференції.

Фото без опису

Пізніше - обговорили ряд важливих питань які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади. Серед головних: епідемічна ситуація та запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території громади; наповнення місцевого бюджету (зокрема було наголошено, що найближчим часом вже запрацює робоча комісія по наповненню бюджету); надання соціальних та освітніх послуг на території громади.  Також у ході наради було заслухано інформацію про поточну роботу у сферах пожежної безпеки, комунального господарства, тощо.

Фото без опису

Голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот акцентував увагу на сфері благоустрою. Зокрема, він відзначив, що протягом несприятливих погодних умов, завдяки попередній підготовці усіх служб, було проведено та проводиться на сьогоднішній день багато роботи по ліквідації наслідків негоди.  

  За підсумками апаратної наради багато аспектів було взято до відома для подальшого опрацювання, керівникам відділів та установ були надані відповідні рекомендації, доручення.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь