До уваги суб’єктів господарювання Великолепетиської громади! 

Дата: 09.02.2022 13:30
Кількість переглядів: 456

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради повідомляє щодо декларації про відходи за звітний 2021 рік! Згідно вимог ст. 17 Закону України «Про відходи», суб’єкти господарювання, діяльність яких призводить виключно до утворення відходів, для яких показник загального утворення відходів (Пзув) складає від 50 до 1000 умовних одиниць, зобов’язані щороку подавати декларацію про відходи за формою, згідно з додатком до «Порядку подання декларації про відходи», затвердженого постановою КМУ від 18 лютого 2016 року №118.

Фото без опису

Відповідно пункту 3 Постанови, декларація про відходи подається суб’єктами господарювання у сфері поводження з відходами до 20 лютого 2021 року, що настає за звітним періодом.

Для зручності суб’єктів господарювання, відділ ЦНАП пропонує надати перевагу подачі декларації про відходи скориставшись електронною системою здійснення дозвільних процедур у сфері поводження з відходами, яку можна знайти за посиланням: https://e-eco.gov.ua.

Подання декларації про відходи через електронну систему скорочує кількість затраченого часу, та дозволяє суб’єкту господарювання подати її у зручний для нього час. Також, при заповненні декларації про відходи через електронну систему, припуститися помилок майже неможливо. А якщо все ж таки помилки виникнуть, система підкаже, як їх усунути.

Інструкцію з подачі декларації електронної декларації про відходи можна знайти за посиланням: https://e-eco.gov.ua/site/instruction.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь