Обговорено ситуацію на ринку праці Великолепетиської об’єднаної громади, наявні проблеми, досягнення та перепони на шляху реалізації програми зайнятості.

Дата: 17.02.2021 14:03
Кількість переглядів: 845

  17 лютого у приміщенні Великолепетиської селищної ради відбулася зустріч директора Великолепетиської філії Херсонського обласного центру зайнятості Андрія Лимана з головою Великолепетиської територіальної громади  Максимом Колокотом. Під час зустрічі обговорено ситуацію на ринку праці Великолепетиської об’єднаної громади, наявні проблеми, досягнення та перепони на шляху реалізації програми зайнятості.

Фото без опису

    Акцентовано увагу на необхідності проведення спільної роботи з легалізації робочих місць та заробітної плати.

    Директором філії проінформовано про роботу служби зайнятості по наближенню соціальних послуг до мешканців громади, необхідності створення конкурентоспроможного середовища шляхом проведення навчання, перенавчання та  підвищення кваліфікації.

    Обговорено питання організації проведення громадських робіт, розширення сфери їх застосування та впровадження соціально направлених проектів.

     Окремо йшлося про можливості служби зайнятості в період дії карантину в частині  надання змістовної допомоги роботодавцям та жителям громади.

     У ході зустрічі досягнуто спільних домовленостей  по реалізації усіх вищезазначених питань .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь