Голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот провів виїзний прийом громадян у Князегригорівському старостинському окрузі

Дата: 19.02.2021 16:23
Кількість переглядів: 861

19 лютого голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот провів виїзний прийом громадян у Князегригорівському старостинському окрузі. Насамперед жителі цікавилися питаннями водопостачання, ремонту доріг, вуличного освітлення. Серед іншого піднімали питання отримання матеріальної допомоги на лікування, курсування приміського автобусу, цікавилися можливістю створення у населеному пункті тренажерного залу для дозвілля і активного фізичного відпочинку місцевих жителів. Доволі емоційним але результативним виявилося  обговорення земельного питання однієї з жительок.

Крім цього, на прийомі у голови досить змістовно розкрили питання занепокоєних громадян щодо подальшої долі Князегригорівського народного краєзнавчого музею. Зокрема, у ході розмови на цю тему, голова громади з’ясував причину хвилювань людей і, як годиться, в офіційному порядку надав вичерпні відповіді та роз’яснення з цього питання. Серед головного – Князегригорівський музей не закривається і не зважаючи на всі труднощі у місцевому бюджеті  -  не планувалося цього робити.

Під час прийому Максим Вікторович наголосив на першочерговості вирішення питання забезпечення цілодобового централізованого водопостачання у населеному пункті. Розділив думку жителів з приводу облаштування тренажерного залу та додав, що вже міркував над створенням у Князе-Григорівці вуличного майданчика з антивандальними тренажерами. Планів та потреб у всієї громади дуже багато, і на сьогоднішній день проводиться великий об’єм роботи, докладається максимум зусиль для їх реалізації в недалекому майбутньому.

На всі порушені питання мешканці старостинського округу отримали вичерпні відповіді, рекомендації. Питання, що потребують детальнішого вивчення, голова територіальної громади взяв під особистий контроль.

По закінченню прийому громадян Максим Вікторович разом зі старостою округу Тетяною Андрійовською відвідали дитячий садочок «Барвінок», у ході огляду якого обговорили ряд робочих питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь