Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 01.03.2021 17:11
Кількість переглядів: 1236

01 березня голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот провів щотижневу апаратну нараду за участю начальників відділів селищної ради, керівників комунальних закладів, організацій та установ селища, старост старостинських округів.

Фото без опису

Спершу присутні разом з керівництвом райдержадміністрації долучилися до щотижневої обласної селекторної наради в режимі відео конференції, а пізніше – доповідали про основні напрямки своєї роботи протягом поточного тижня, зазначивши проблемні питання по відповідних сферах та пріоритети у роботі на найближчий час. 

У сфері медицини традиційно обговорили стан захворюваності жителів  на COVID-19, особливості  протидії поширенню коронавірусу на території громади, підняли ряд робочих питань, які потребують негайного вирішення. У ході наради присутні ознайомилися з інформацією про стан наповнення місцевого бюджету, про поточну діяльність територіального центру соціального обслуговування населення, відділу ЦНАП, Сількомунгоспу, обговорили хвилюючі питання у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. Серед іншого розкрито основні робочі питання старостинських округів. Зокрема, під час наради голова громади Максим Колокот наголосив на тому, що одним із першочергових завдань на сьогоднішній день є забезпечення населених пунктів безперебійним цілодобовим водопостачанням. Важливим є й питання проведення ефективної Деклараційної кампанії 2021 року на території громади, адже чесне і добросовісне декларування доходів – це розвиток та процвітання ношої громади, усіх сфер її життєдіяльності.

 За підсумками апаратної наради керівникам відділів та установ були надані відповідні рекомендації, доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь