Розвиток та благополуччя Великолепетищини залежить від кожного з нас

Дата: 03.03.2021 10:05
Кількість переглядів: 797

В Україні триває деклараційна кампанія 2021, яка розпочалася з початку року, а це значить, що громадянам необхідно до 01.05.2021 задекларувати свої доходи, отримані протягом 2020 року. Мабуть не вперше ви чуєте фразу: декларування доходів – це важливий процес, який поєднує і інтереси держави і інтереси суспільства. Це почесний обов’язок громадян країни, в якій вони живуть і працюють.

Фото без опису

Функціонування будь-якої громади, в тому числі і нашої, її життєспроможність, економічний та соціальний розвиток залежать, насамперед, від її повноцінного фінансування, тобто від чесно задекларованих членами громади доходів та сплачених податків. Саме тому належне ефективне  проведення кампанії декларування доходів громадян є вкрай важливим, адже левова частка податку з доходів наших жителів надходить саме до місцевого бюджету, а відтак скерована на потреби нашої громади.

Кожен із нас бажає жити у якнайкращих умовах – їздити по відремонтованих дорогах, мати освітлення на своїх вулицях, відпочивати в упорядкованих парках, зростати дітей в осучаснених закладах освіти, тощо. Проте не кожен здатен для цього щось зробити. На жаль, більшість людей спроможні лише вимагати. Внести свій вклад у розвиток рідного краю дуже просто – варто всього-на-всього бути чесним та відвертим платником податків.

Не викликає сумнівів твердження, що саме завдяки своєчасно сплаченим податкам розвиваються країна і громади. Тож, добробут і розвиток починаються з кожного, хто чесно декларує доходи і сплачує податки, тобто кожного з нас. А це найкращий прояв патріотичної позиції та посильний індивідуальний внесок у фінансову стабільність перш за все нашої громади та держави в цілому.

Тому звертаємось до кожного жителя Великолепетищини з проханням бути свідомими і задекларувати свої доходи вчасно та в повному обсязі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь