Центри професійного розвитку педагогічних працівників: виклики, освітні стратегії і партнерська взаємодія

Дата: 04.03.2021 08:59
Кількість переглядів: 294

Центр професійного розвитку педагогічних працівників КУ «ВСЦОЗО» дбає про професійний ріст та самовдосконалення своїх працівників, оскільки лише всебічно обізнаний та компетентний консультант може надати допомогу педагогічним працівникам. З огляду на це 03 березня 2021 року педагоги центру професійного розвитку стали учасниками Першого всеукраїнського форуму центрів професійного розвитку педагогічних працівників, який організував Український інститут розвитку освіти, Міністерство освіти і науки України за сприяння європейського центру ім. Вергеланда.

Фото без опису

 

У ході роботи чітко визначено місію центру професійного розвитку, окреслено нові завдання і роль фахівців, а також наголошено на забезпеченні партнерської взаємодії в контексті діяльності центрів. Окрема увага приділена стратегії розвитку центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

Щиро дякуємо за запрошення пані Ірені Андрощук, начальниці сектору професійного розвитку педагогічних працівників та Оксані Король, - методистці сектору професійного розвитку педагогічних працівників Державної установи « Український інститут розвитку освіти»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь