До уваги! Рішення Великолепетиської районної комісії ТЕБ та НС від 04 березня 2021 року № 5

Дата: 05.03.2021 10:53
Кількість переглядів: 707

 

Україна

ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

04.03.2021 № 25

 

Про посилення протиепідемічних

заходів на території Великолепетиської

селищної ради

 

Відповідно до пункту 1 протокольного рішення наради при Херсонській обласній державній адміністрації щодо поточного стану захворюваності на коронавірусну хворобу в області та здійснення організаційних заходів із запобігання її поширенню від 02 березня 2021 року № 25, беручи до уваги рішення Великолепетиської районної комісії ТЕБ та НС від 04 березня                             2021 року № 5, керуючись пунктом 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Починаючи з 00:00 год 05 березня 2021 року (терміном на два тижні) на території Великолепетиської селищної ради запровадити посилені заходи контролю за дотриманням встановлених обмежувальних протиепідемічних заходів, наведених в протокольному рішенні Великолепетиської районної комісії ТЕБ та НС Великолепетиської селищної ради від 04 березня 2021 року                     № 5, що додається.
  2. Керівникам комунальних установ, закладів та підприємств, директорам закладів загальної, середньої, дошкільної та позашкільної освіти селищної ради вжити необхідних заходів щодо недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції в підвідомчих установах та закладах.
  3. Відповідальній особі селищної ради брати участь в covid-патрулях за участю представників Великолепетиської районної державної адміністрації, Великолепетиського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та Великолепетиського відділення поліції №2 Каховського РВП ГУНП в Херсонській області.
  4. Спеціалісту з питань преси та інформації відділу загальної та організаційної роботи селищної ради Кучеренко Н. Ю. забезпечити висвітлення на офіційному веб-сайті селищної ради інформацію про встановлення рівня епідемічної небезпеки на території селищної ради та про впровадження профілактичних, протиепідемічних та інших заходів.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Селищний голова                                                  Максим КОЛОКОТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь