Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Зустріч з одноосібниками щодо декларування минулорічних доходів пройшла у Князегригорівському старостинському окрузі.

Дата: 12.03.2021 09:00
Кількість переглядів: 874

Триває деклараційна кампанія. 11 березня зустріч з одноосібниками щодо декларування їх минулорічних доходів пройшла у Князегригорівському старостинському окрузі. На жаль, саме одноосібників зібралося дуже мало, утім головний меседж зустрічі було донесено. «Податки повинні платити всі!» - вкотре наголосив у своєму виступі голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот.

Фото без опису

Вчасно та чесно задекларовані та сплачені податки мешканцями кожного населеного пункту громади – це його розвиток та благополуччя. Під час зустрічі очільник громади коротко розповів про роботу селищної ради та плани на найближчий час. Зокрема, що стосується Князе-Григорівки, було повідомлено, що проводиться активна робота по забезпеченню мешканців цілодобовим безперервним водопостачанням, планується освітлення трьох вулиць, ремонт шкільного харчоблоку, тощо. А це все великі кошти, які просто так у бюджеті не з’являться.   

Начальник Великолепетиської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області Світлана Маленда вкотре зупинилася на  статті 67 Конституції України, де встановлено, що кожен громадянин України зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. Серед іншого Світлана Василівна нагадала, що ті, хто вже подав декларацію, але чесно переглядає свої доходи може подати нову звітну декларацію до 1 травня 2021 року.

Під час зустрічі було піднято та обговорено ряд інших питань, які хвилювали присутніх.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь