Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Зустріч з одноосібниками щодо декларування минулорічних доходів пройшла у Князегригорівському старостинському окрузі.

Дата: 12.03.2021 09:00
Кількість переглядів: 868

Триває деклараційна кампанія. 11 березня зустріч з одноосібниками щодо декларування їх минулорічних доходів пройшла у Князегригорівському старостинському окрузі. На жаль, саме одноосібників зібралося дуже мало, утім головний меседж зустрічі було донесено. «Податки повинні платити всі!» - вкотре наголосив у своєму виступі голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот.

Фото без опису

Вчасно та чесно задекларовані та сплачені податки мешканцями кожного населеного пункту громади – це його розвиток та благополуччя. Під час зустрічі очільник громади коротко розповів про роботу селищної ради та плани на найближчий час. Зокрема, що стосується Князе-Григорівки, було повідомлено, що проводиться активна робота по забезпеченню мешканців цілодобовим безперервним водопостачанням, планується освітлення трьох вулиць, ремонт шкільного харчоблоку, тощо. А це все великі кошти, які просто так у бюджеті не з’являться.   

Начальник Великолепетиської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області Світлана Маленда вкотре зупинилася на  статті 67 Конституції України, де встановлено, що кожен громадянин України зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. Серед іншого Світлана Василівна нагадала, що ті, хто вже подав декларацію, але чесно переглядає свої доходи може подати нову звітну декларацію до 1 травня 2021 року.

Під час зустрічі було піднято та обговорено ряд інших питань, які хвилювали присутніх.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь