До уваги жителів Великолепетиської  громади.

Дата: 15.03.2021 08:47
Кількість переглядів: 313

Якщо ви шукаєте роботу на сезон з виїздом – звертайтеся до Великолепетиської районної Філії. Сьогодні Служба зайнятості має велику кількість заявок від роботодавців – вакансій, з актуальною потребою сезонного характеру за найрізноманітнішими  напрямками.  З метою укомплектування робочих місць роботодавці пропонують не лише робочі місця та гарантовану заробітну плату а також безкоштовне проживання та харчування найнятим працівникам. За необхідності, організовується  доставка працівників автотранспортом роботодавця до місця роботи.

Якщо ви маєте вищу освіту то, можливо, вас зацікавлять вакансії у санаторно - курортних закладах: лікар, інженер з охорони праці, інженер з ремонту, бухгалтер.

За наявності професії чи навичок роботи у сфері харчування підходящими  будуть  вакансії  шеф кухара, кухара, мангальщика, кондитера, офіціанта, бармена.

Якщо ви працювали у готельному бізнесі, то актуальні для вас вакансії:  адміністратор готелю, сестра - господиня, покоївка, аніматор.

Також роботодавці мають вакансії: рятувальник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій автотранспортних засобів, слюсар-сантехнік, тесляр, охоронник, озеленювач, продавець продовольчих товарів, прибиральник територій, робітник з благоустрою, двірник.

А якщо ви все своє життя працювали у сільському господарстві - то є вакансії агронома, тракториста с/г господарства, овочівника, інші.

Більшість роботодавців наймають працівників у травні та звільняють ( у зв’язку із закінченням сезонних робіт ) у жовтні. Та є вакансії , в яких вказано початок робіт з 15 квітня і, навіть з 01 квітня.

Також кілька роботодавців мають бажання запропонувати  працівникам роботу не лише на сезон а й на постійне місце.

Тому не зволікайте. Звертайтеся до Великолепетиської районної Філії за адресою Велика Лепетиха, вул. Миру 16а, або телефонуйте 0508679038.

За інфомацією Великопепетиської районної філії
Херсонського обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь