Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот зустрівся з пасічниками Великолепетищини

Дата: 15.03.2021 08:56
Кількість переглядів: 1047

Днями голова Великолепетиської  територіальної громади Максим Колокот взяв участь у зібранні «Спілки пасічників Великолепетиського району». До заходу також долучилися начальник Великолепетиського управління Держпродспоживслужби  Наталія Любченко, в.о. начальника Великолепетиської районної державної лікарні ветеринарної медицини - Тетяна Клименко, голова спілки пасічників Херсонської області  Олександр Федорець.

Фото без опису

Серед питань, які піднімалися: епізодичне обстеження бджолиних сімей, реєстрування пасічників як операторів ринку, взаємодія аграріїв з пасічниками щодо запобігання отруєнню бджіл, тощо. У ході зустрічі очільник громади цілком підтримав доповідачів та наголосив на важливості питання співпраці пасічників із сільгоспвиробниками та органами місцевого самоврядування. Натомість, зі свого боку Максим Вікторович повідомив, що у будь-який час готовий підставити плече допомоги, тому закликав пасічників не замовчувати своїх проблем і у разі необхідності звертатися до селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь