Про чергове засідання виконавчого комітету Великолепетиської селищної ради

Дата: 15.03.2021 16:51
Кількість переглядів: 1302

Минулий тиждень у Великолепетиській селищній раді завершився дуже продуктивним черговим засіданням виконавчого комітету. Важливі питання, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади члени виконкому розглянули під головуванням очільника громади Максима Колокота.

Фото без опису

 В основному на засіданні було схвалено ряд проєктів рішень чергової сесії. Серед них: «Про утворення служби у справах дітей Великолепетиської селищної  ради та затвердження Положення про неї», «Про безоплатну передачу бібліотечного фонду Великолепетиської селищної ради до Рубанівської сільської ради», «Про переведення закладів освіти на самостійне ведення бухгалтерського обліку», «Про реорганізацію комунального закладу «Великолепетиський селищний будинок культури Великолепетиської селищної ради», «Про реорганізацію бібліотек» та інші.

Також члени виконавчого комітету заслухали на засіданні звіти начальника Великолепетиського СКГ «Сількомунгосп», головного лікаря КП «Великолепетиський ЦПМСД» про роботу підприємств за останні роки, схвалили ряд селищних програм, розроблених на 2021-2023 роки. Зокрема, це програми стосовно розвитку первинної медико-санітарної  допомоги, фінансового забезпечення роботи медичних комісій, безпечного та якісного харчування в закладах освіти, протидії поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом, протиепізоотичних заходів і боротьби з хворобами тварин, програма стосовно забезпечення пожежної безпеки та створення, накопичення, зберігання, використання селищного матеріального резерву для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій природного або техногенного характеру на 2021-2022 роки.

Варто зауважити, що на попередньому виконкомі було схвалено і проєкт рішення «Про створення місцевої пожежної охорони на території Великолепетиської селищної ради та затвердження її Положення»,  затверджено ряд інших важливих Положень. Також на минулому засіданні було заслухано інформацію про виконання Великолепетиського селищного бюджету, та бюджетів старостинських округів, про роботу по збору земельного податку з населення за 2020 рік.

Плідно попрацювавши члени виконавчого комітету розглянули всі питання порядку денного.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь