Підсумки щотижневої апаратної наради

Дата: 15.03.2021 17:56
Кількість переглядів: 909

15 березня під головуванням очільника Великолепетиської територіальної громади Максима Колокота пройшла щотижнева апаратна нарада. Після обласної селекторної наради в режимі відео конференції присутніми обговорено основні напрямки роботи протягом поточного тижня, зазначено проблемні питання по відповідних сферах та пріоритети у роботі на найближчий час. Особливу увагу було приділено сфері медицини.

Фото без опису

Серед іншого, було наголошено, що завдяки плідній роботі минулого тижня вирішено всі робочі питання, зокрема, стосовно заключення пакетів медичних послуг  з Національною службою здоров’я України для подальшого функціонування центральної лікарні. Таким чином люди будуть отримувати необхідні послуги, поетапно рухаємося до покращення у цій сфері.

Фото без опису

Разом з тим, під час наради прозвучала інформація, що очікується нова хвиля пандемії  COVID-19, тому є необхідність посилити роботу ковід патрулів. Також обговорили питання вакцинації на території громади проти Covid-19.

Під час обговорення питання наповнення місцевого бюджету наголосили на необхідності проведення великої роботи та відповідних змін. Зокрема, голова громади розповів про активну інформаційно-роз’яснювальну роботу з одноосібниками громади стосовно чесного декларування їх минулорічних доходів, про вимушені плани щодо реорганізації та тридцяти відсоткового скорочення, тощо.

У ході наради також було наголошено, що на часі початок місячника благоустрою, тому є важливими усі організаційні заходи проведення  благоустрою  територій населених пунктів.

За підсумками апаратної наради керівникам відділів та установ були надані відповідні рекомендації, доручення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь