До Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на туберкульоз

Дата: 16.03.2021 08:33
Кількість переглядів: 317

 Щорічно 24 березня в Україні проводиться Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на туберкульоз. Він спрямований на підвищення обізнаності населення щодо цієї  глобальної епідемії  і зусиль у напрямку ліквідації хвороби.

Фото без опису
   
 З метою підвищення рівня поінформованості населення щодо даного захворювання фахівці відділення із соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді комунального закладу «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» протягом березня 2021 року провели кілька соціально-профілактичних заходів в установах та навчальних закладах на території обслуговування, а саме: лекція та індивідуальна робота з особами, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі на тему: Туберкульоз: перші симптоми, міфи та ризики», вулична акція під гаслом «Туберкульоз виліковний!» у Миколаївському старостинському окрузі, відеолекторій «Все про туберкульоз: шляхи інфекції, лікування, профілактика» у Миколаївському освітньому комплексі «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» у с. Миколаївка Рубанівської сільської ради та семінар на тему: «Все про туберкульоз: симптоми, профілактика та лікування» у Великолепетиській районній філія Херсонського обласного центру зайнятості. Учасники заходів із зацікавленістю прослухали інформацію та подивились відеоматеріали щодо даного захворювання, його інкубаційного періоду, осіб, які входять до групи ризику підхопити паличку Коха, правил, яких потрібно дотримуватись, аби не захворіти на туберкульоз. Учасники заходів прийняли участь в обговоренні питань щодо стереотипного уявлення про це небезпечне захворювання.
  Сподіваємось, що проведені заходи вплинули на розширення знань учасників стосовно небезпечного інфекційного захворювання та змусили замислитись над свідомим ставленням до власного здоров’я.   

                                                      Комунальний заклад «Великолепетиський територіальний      

                                                      центр соціального обслуговування (надання соціальних

                                                      послуг)» Великолепетиської селищної ради»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь