Проводиться призов громадян на строкову військову службу

Дата: 16.03.2021 08:38
Кількість переглядів: 774

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКОГО ТА ВЕРХНЬОРОГАЧИЦЬКОГО РАЙОНІВ Великолепетиський об’єднаний районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки Херсонської області нагадує що:

1. На підставі Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" та Указу Президента України від 24 лютого 2021 року № 71/2021 з 01.04.2021 по 30.06.2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

Фото без опису

2. Явці на призовні дільниці Великолепетиського та Верхньорогачицького районів для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994-2003 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовні дільниці за адресами: смт Велика Лепетиха вул. Дніпровська буд. 3; смт Верхній Рогачик переулок Почтовий буд. 3 в  установлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до районного військового комісаріату, та мати при собі документи, які засвідчують особу.

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Великолепетиського та Верхньорогачицького районів, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії.

5. На підставі Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу", керівники підприємств, установ, організацій в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовні дільниці.

6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно з законодавством.

 

Військовий комісар Великолепетиського об’єднаного районного
територіального центру комплектування
та соціальної підтримки Херсонської області
підполковник А.ШВЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь