Етнічний календар для закладів освіти та маски дітям пільгових категорій

Дата: 01.03.2021 10:24
Кількість переглядів: 313

Спеціалісти відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради  плідно співпрацювали із благодійною організацією «Благодійний фонд розвитку «Берегиня» та провели доброчинну акцію для дітей пільгових категорій. У заклади шкіл громади було передано 60 багаторазових масок.

Фото без опису

Також благодійна організація передала етнічні календарі для загальноосвітніх навчальних закладів. Благодійна організація  «Благодійний фонд розвитку «Берегиня» і громадська організація «Центр розвитку особистості «Берегиня» з 2017 року по 2021 рік разом з Художньою школою створюють Етнічний календар, з якого можна ознайомитися з старовинними українськими святами і прикметами, а також порадіти дитячим малюнкам. Такі календарі на 2021 рік було надруковано за рахунок обласного бюджету, за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку USAID, депутатів Херсонської обласної ради, керівництва Херсонської обласної державної адміністрації.

Ми вдячні благодійній організації «Благодійний фонд розвитку «Берегиня», керівництву ХОДА за те, що стоїте на захисті населення, особливо під час пандемії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь