Наповнення бюджетів громад – спільна справа

Дата: 17.03.2021 15:53
Кількість переглядів: 261

16 березня в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим провів робочу зустріч з головою Великолепетиської територіальної громади Максимом Колокотом.

Фото без опису
Як зазначив Ігор Клим, метою цього заходу є налагодження тісної співпраці між податковим відомством та місцевими громадами задля збільшення дохідної частини місцевого бюджету.
Очільник податкового відомства акцентував увагу на необхідності розширення бази оподаткування. Серед можливих резервів для цього – протидія тіньовому сектору економіки, а це: легалізація трудової зайнятості, доходів громадян, унеможливлення незаконного обігу алкогольної та тютюнової продукції, інвентаризація використання земельних ділянок та об’єктів нерухомості тощо.
За словами Максима Колокота, в очолюваній ним громаді є чимало потреб, які можливо вирішити лише за умов достатнього фінансування. Оскільки більшу частину місцевого бюджету складають саме податкові надходження, то в цьому напрямку Великолепетиська громада готова тісно співпрацювати з податківцями.
За результатами зустрічі посадовці напрацювали низку заходів, спрямованих на забезпечення економічного добробуту та сталого розвитку громади.

Пресслужба Головного управління
ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь