Про вирішення питання якісного мобільного та інтернет зв'язку на територіях старостинських округів громади

Дата: 19.03.2021 11:46
Кількість переглядів: 1349

Якісний мобільний та інтернет зв'язок на сьогоднішній день є однією із найзатребуваніших складових нашого життя. На жаль, для багатьох ці послуги стають подекуди важкодоступними.  Здебільшого –  це мешканці маленьких населених пунктів, де мобільний та інтернет зв'язок дуже поганий.  Між тим, у них такі ж потреби і права на навчання, розвиток, сервіс, онлайн-послуги, тощо. Отже, наявність якісного інтернету та мобільного зв’язку – це не просто примха. Це можливість повноцінно жити і розвиватися.

Фото без опису

Під час зустрічей з головою Великолепетиської територіальної громади Максимом Колокотом мешканці Катеринівського, Князегригорівського старостинських округів підняли дане питання та попросили посприяти у його вирішенні, адже ситуація особливо загострилася в період карантину. З переходом на дистанційне життя  постала гостра потреба в якісному мобільному зв’язку та інтернет-покритті.

Взявши до уваги звернення жителів, Великолепетиською селищною радою було направлено звернення в Департамент абонентського обслуговування та дистанційних продажів ПрАТ «ВФ Україна» з приводу якості зв’язку. Компанія дала відповідь, що існують фактори (природні погодні умови, радіовипромінювання від різноманітних приладів, вплив споруд, тощо), які можуть негативно відобразитися на потужності та наявності радіосигналів. З метою уточнення та виявлення цих факторів, для подальшого розгляду і реагування на проблему найближчим часом, старости відповідних округів триматимуть зв'язок з технічним підрозділом компанії. Маємо надію, що складнощі, які виникають у мешканців з використанням послуг, все ж будуть вирішені оперативно та кваліфіковано.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь