Про хід позачергової п’ятої сесії селищної ради VІІІ скликання

Дата: 20.03.2021 09:00
Кількість переглядів: 1536

18 березня під головуванням селищного голови Максима Колокота відбулася позачергова п’ята сесія селищної ради VІІІ скликання. На початку засідання, у «тридцятихвилинці» присутні обговорили ряд хвилюючих наболілих питань. Серед них – заслухали та обговорили пропозицію депутатів щодо внесення змін в регламент роботи селищної ради,  розвіяли чутки про підняття тарифу на воду, звернули увагу на проект рішення наступної сесії з приводу реорганізації шляхом злиття дитячого садочка, обговорили актуальні питання зі сфери медицини, вуличного освітлення тощо.

Стосовно комунальної сфери голова громади Максим Колокот наголосив, що на разі про підвищення тарифу на воду у селищі мова не йшла зовсім. Натомість, в  старостинських округах це питання піднімалося, утім, поки що першочергове завдання – це забезпечити усі населені пункти громади цілодобовим водопостачанням. Водночас Максим Вікторович зауважив, що сьогодні розглядається питання щодо створення в громаді єдиного комунального господарства.

Стосовно медицини депутатів було повідомлено про те, що минулого тижня плідно відпрацьовано та вирішено ряд робочих нагальних питань, зокрема, стосовно заключення пакетів медичних послуг  з Національною службою здоров’я України для подальшого функціонування центральної лікарні. Таким чином поетапно рухаємося до покращення у цій сфері, тому плітки про закриття лікарні насправді є взагалі безпідставними.

Після «тридцятихвилинки» депутати прийняли рішення з ряду земельних питань, у тому числі, щодо надання дозволу на розробку проєктів, погодження технічної документації із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки), для будівництва індивідуального гаражу, для ведення особистого селянського господарства, товарного сільськогосподарського виробництва та інше.

Всі питання порядку денного позачергової сесії були розглянуті напередодні  постійною комісією з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

Детально про перебіг сесії переглядайте у відео: https://www.youtube.com/watch?v=mbxnThiIdGM



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь