Чемпіонат області

Дата: 21.03.2021 11:28
Кількість переглядів: 404

20 березня 2021 року на базі спортивного комплексу Великолепетиського центрального будинку культури відбувся чемпіонат області з класичного жиму серед юнаків, дівчат, юніорів, юніорок, чоловіків та жінок.

Фото без опису

Змагання проходили згідно календарного плану Херсонського відокремленого підрозділу Федерації пауерліфтингу України (голова підрозділу Овчар М. В.).

Зважаючи на карантині обмеження федерація обмежила кількість учасників до 40 осіб які були представлені 5-ма громадами області.

Для нашої команди (тренер-викладач Халус Я. С.) ці змагання розглядалися як генеральна репетиція для лідерів, адже вже за тиждень нам виступати на чемпіонаті України в м. Хмельницький та перевірки найближчого резерву.

Загалом чемпіонат області пройшов на високому організаційному та якісно-спортивному рівні.

Команди Верхньорогачицької, Горностаївської, Нижньосірогозької та Нововоронцовської громад продемонстрували відмінну фізичну підготовку.

Перемогу в чемпіонаті області з класичного жиму виборола команда Нижньосірогозької громади, спортсмени якої посіла призові місця в усіх 11–ти вагових категоріях.

На другому місці команда Великолепетиської громади, третє місце виборола команда Верхньорогачицької громади.

Нагородження переможців та призерів змагань проводив голова відокремленого підрозділу Херсонської області з пауерліфтингу Максим Овчар та виконавчий директор чемпіонату Ярослав Халус.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь