Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Кожне заняття університету III віку денного відділення КЗ «Великолепетиський територіальний центр» Великолепетиської селищної ради – це новий етап шляху до нових знань, вмінь а також нових можливостей його слухачів

Дата: 23.03.2021 08:32
Кількість переглядів: 355

Я хочу висловити своє захоплення тими хто в такому солідному віці не боїться йти до нових горизонтів, хто прагне до самореалізації з користю для себе та суспільства. Це – свідчення справжньої цілеспрямованості та наполегливості. Кожне заняття університету III віку денного відділення КЗ «Великолепетиський територіальний центр» Великолепетиської селищної ради – це новий етап шляху до нових знань, вмінь а також нових можливостей його слухачів.

Фото без опису

Що робити людині, яка вийшла на пенсію ? Кожен самостійно шукає відповідь на це питання та намагається знайти заняття до душі. Частина пенсіонерів селища Велика Лепетиха  прагнучи розширити горизонти  знань,  реалізувати свій творчий потенціал – є активними слухачами  нашого Університету. Не зважаючи на карантині заходи працівники закладу постійно підтримують зв'язок із підопічними .У цьому навчальному році частина занять зі слухачами проводилась дистанційно – готувались заняття які транслювались через радіо ефір. Але разом з тим наші слухачі Університету прагнуть спілкування. Тому не виключенням стало і заняття Університету на тему « А ще дуща весни бажає». Активними  учасниками  цього заходу були  Польська М.І., Хоменко В.А., Рабовська Н.Г., Харченко Н.П. У їх виконанні прозвучали поетичні рядки  про весну, кохання, надію. В ході  проведення слухачами було запропоновано сеанс аромотерапії, Першочергове наше завдання - дати можливість  людям поважного віку  відкрити для себе  нові знання, гарних друзів, радість спілкування та незрівнянні враження  для повноцінного  життя. Приєднуйтесь ! Ми зробимо ваше життя насиченим та яскравим.

Директор КЗ « Великолепетиський територіальний центр
 соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»
Г.Зінченко

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь