Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Сузір’я талантів

Дата: 23.03.2021 15:10
Кількість переглядів: 852

20 березня  вихованці КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацької  творчості» Великолепетиської селищної ради хореографічні колективи «Грація» та ««Life in Dance» під керівництвом Рогожі Тетяни Іванівни прийняли участь у  Всеукраїнському фестивалі «NK Danct Fest», який представив яскраву творчу палітру талантів з усіх куточків України в м. Нова Каховка.

Фото без опису

250 неповторно-колоритних хореографічних номерів, з якими виступили учасники, стали свідченням дитячого таланту та працелюбності, любові до танцю та творчості. Оцінювали виступи дітей компетентне журі: Христина Заяць, фіналістка проекту «ТАНЦЮЮТЬ всі!» - 8 сезон, Марія Моісеєва, танцівниця, хореограф – постановник співака Дмитра Монатіка,  Данило Демехін, хореограф – постановник «Чорноморські ігри», «ТАНЦІ із зірками»,  Надія Купець, член - журі Міжнародної спілки хореографів, постановник проекту «Танці із зірками», Олексій Базела – магістр бальної хореографії, артист і постановник балету «Freedom».

Конкурс відбувався у таких номінаціях: «hip-hop», «house», «locking», «waacking», «vogue», «jazz-funk», «народний танець», «бальний танець» та «contemporary»; у різних вікових категоріях: дебют 5-6 років, початківці 7-10 років і діти до 18 років.

Вихованці Тетяни Іванівни вкотре продемонстрували свою майстерність, танцювальний хист і високий професіоналізм. Журі високо оцінило виступ дітей, їх артистизм та запальний характер, образність та яскравість костюмів. За результатами конкурсу хореографічні дуети Гундер Станіслав і Колєснік Анна, Ковпей Неоніла та Дмитренко Єва, Кононенко Ірина та Дмитренко Єва отримали заслужені І місце у номінації «сучасний естрадний танець», «contemporary», «contemporary dance» чим довели, що вони, дійсно, найкращі. Їх хореографічні композиці «Я і ти», «Коли ніхто не чує», «Одне ціле»   здивували різноманітністю трюків, витонченою танцювальністю, яскравою танцювальною технікою виконання рухів.

Солістка хореографічного колективу «Life in Dance» Бойко Анна виступила з композицією «Спогад» та нагороджена дипломом ІІ ступеня.

Хореографічний колектив «Life in Dance» дебютував з хореографічною композицією « Мрія» та нагороджений дипломом ІІ ступеня.

Хореографічний колектив «Грація» виступили з композиціями «Маханізм руху», «Наш сон» та нагороджені  дипломами ІІ, ІІІ ступеня.  

Вітаємо переможців та призерів їхніх батьків, Тетяну Іванівну, які вкладають у дітей частку свого серця та несамовитої любові до хореографічного мистецтва! 

Бажаємо наснаги та завзятості, а світ барвистої мови танцю нехай додасть кольорових відтінків на квітучому творчому шляху!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь