Чергове засідання вчителів фізичної культури

Дата: 23.03.2021 13:14
Кількість переглядів: 353

23 березня 2021 року в режимі онлайн на платформі ZOOM відбулося чергове методичне об'єднання вчителів фізичної культури та Захисту України. Участь у роботі взяли 8 педагогів закладів освіти Великолепетиської селищної ради.

На засіданні розглянуто питання щодо особливостей викладання фізичної культури в дистанційному режимі, про дотриманням критеріїв оцінювання та реалізацію практичної частини програми.

Фото без опису

Робота здійснювалася за наступним планом:

1. Професійне зростання педагога. Вимоги сьогодення. Презентація досвіду роботи вчителя фізичної культури комунального закладу «Великолепетиський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Рогачова Юрія Вікторовича.

2. Стратегічний розвиток фізичного виховання та спортивної підготовки серед учнівської молоді на період до 2025 року.

3. Особливості організації освітнього процесу на уроках фізичної культури та предмета «Захист України» в умовах Нової української школи під час дистанту».

У ході засідання вчителі фізичної культури з зацікавленістю переглянули матеріали з досвіду роботи вчителя фізичної культури комунального закладу «Великолепетиський заклад загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів» Рогачова Юрія Вікторовича «Інтерактивні форми та методи викладання фізичної культури в сучасній школі», затверджені на засіданні кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» (протокол № 1 від 25 січня 2021 року).

Зелінка Л. М., консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників приділила особливу увага розгляду наказу МОН України                       № 194 від 15 лютого 2021 року «Про затвердження рекомендацій щодо стратегічного розвитку фізичного виховання та спортивної підготовки серед учнівської молоді на період до 2025 року», як наслідок, учителі фізичної культури мали змогу ознайомитись та детально опрацювали мету та основні завдання в напрямі розвитку фізичного виховання та спортивної підготовки серед учнівської молоді.

Звернули увагу на основи збереження здоров’я та розвитку всіх його складових, використання компетентністного підходу до формування розумових та фізичних якостей і навичок, удосконалення фізичної та психологічної підготовки до активної життєдіяльності, формування пріоритетної оздоровчої спрямованості фізичних вправ та забезпечення загальнокультурного розвитку особистості під час проведення уроків фізичної культури та «Захисту України» в дистанційному режимі у ході ділової гри «Особливості організації освітнього процесу на уроках фізичної культури та предмета «Захист України» в умовах Нової української школи під час дистанту».

Завершилося засідання обговоренням актуальних проблем діяльності вчителів фізичної культури, «Захисту України» та знаходження оптимальних шляхів їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь