Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

Дата: 26.03.2021 09:18
Кількість переглядів: 271

15 років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей, на які закуповується медичне обладнання та безкоштовно передається для користування в дитячі лікарні України.

Фото без опису

Цього року 16-та Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!», метою якої є закупівля неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень, триватиме з 1 квітня по 31 вересня 2021 року. З цією метою в обласних центрах, районах та містах України утворюються Організаційні комітети, які організовують волонтерів, котрі безпосередньо займатимуться громадською роботою: організація масових заходів, конкурсів, змагань, вікторин, виставок, аукціонів тощо, суспільним збором коштів.

Також акція має відбутися в усіх загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладах. У цих закладах будуть встановлені скриньки, визначені відповідальні особи за їх зберігання. Акція у навчальних закладах відбуватиметься з широким залученням учнівської молоді, педагогів, викладачів, батьків та може супроводжуватись проведенням різноманітних масових заходів – концертів, аукціонів, ярмарок, виставок, змагань тощо. Також у зазначений період акція може відбуватися на підприємствах, організаціях та установах різних форм власності.

Усі кошти, зібрані під час акції, будуть перераховані у повній сумі на банківський рахунок фонду через відділення АТ КБ «Приватбанк».

         Рахунок для благодійних внесків:
АТ КБ «Приватбанк»:
ІВАN UA 17 305299 0000026008043604327, ЄДРПОУ 34354227.
Найменування платежу: «Благодійний внесок для ___________ (назва області, міста)».          

 Інформація комунального закладу «Великолепетиський територіальний   
центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»
Великолепетиської селищної ради» 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь