Піклуючись про трудову зайнятість населення

Дата: 25.03.2021 10:07
Кількість переглядів: 653

Одним із пріоритетів місцевої влади в трудовій сфері є легалізація трудових відносин і заробітної плати, ліквідація прихованої зайнятості, всебічна підтримка, сприяння та посилена мотивація у трудовій зайнятості населення. Майбутнє Великолепетиської громади – це її мешканці. Тому всі вони повинні мати можливість працювати, розвиватися і комфортно жити у рідному краї, а влада, по можливості, готова підставити своє плече допомоги.

Фото без опису

Розуміння  від голови Великолепетиської територіальної громади Максима Колокота під час одного з візитів отримали місцеві жительки – офіційно зареєстровані фізичні особи-підприємці. Шляхом підтримки з боку влади вирішено питання щодо оренди підприємцями приміщення у Великолепетиського СКГ «Сількомунгосп». Днями там відкрито «кабінет краси» де перукар та майстер манікюру тепер надаватимуть свої послуги. На відкритті побував голова громади Максим Колокот, який побажав майстриням успіхів у роботі.

До слова, кошти, які спрямовуються до місцевого бюджету, в тому числі з офіційних зарплат місцевих мешканців, а також від підприємницької діяльності – це фінансовий ресурс, який також дозволяє розвивати та покращувати громаду.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь