Ще одна жителька Великої Лепетихи відзначила свій поважний 90-річний ювілей

Дата: 29.03.2021 15:52
Кількість переглядів: 809

Свій поважний 90-річний ювілей 27 березня відзначила ще одна жителька Великої Лепетихи - Дерій Тетяна Никифорівна. Привітати іменинницю з ювілейним днем народження завітали згодом голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот, директор КЗ «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Галина Зінченко.

Фото без опису

Вітаючи іменинницю, гості бажали довгих років життя, міцного здоров’я, миру, достатку, родинного затишку. Висловлювали слова вдячності і поваги за мудрість, активність, щирість та добре серце. Окрім приємних та гарних слів презентували грошовий та пам’ятний подарунки, квіти.

Ювілярка була безмежно вдячна за проявлену увагу і турботу, разом зі своєю родиною вона дуже гостино приймала гостей, за теплими розмовами не помітили і плину часу. Щиро хочеться побажати Тетяні Никифорівні та її близьким відмінного здоров’я, безмежного щастя. Нехай подальший життєвий шлях іменинниці буде легким і світлим, а всі труднощі залишаться позаду в історії, у тому житті, яке вона змогла гідно прожити.

Життя –  насправді найвища цінність. Саме тому ми маємо цінувати кожну секунду, завжди вірити в краще та, найголовніше, поважати і не забувати людей, які прожили такий поважний вік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь