Проведено розширену апаратну нараду із завідувачами відділень, фахівцями із соціальної роботи, соціальними робітниками

Дата: 08.04.2021 08:44
Кількість переглядів: 380

6 квітня 2021 року відповідно до Плану роботи КЗ «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», з метою підвищення якості та ефективності надання соціальних послуг було проведено розширену апаратну нараду із завідувачами відділень, фахівцями із соціальної роботи, соціальними робітниками, які надають послуги у смт Велика Лепетиха.

Фото без опису

На чергу денну були винесені питання: про призначення та виплату субсидій; пільг; виплату одноразової допомоги до 5 травня; аналіз платних послуг за І квартал поточного року; про технічний огляд виробничого транспорту. Для участі у нараді були запрошені Ляхович Є.І., начальник відділу призначення усіх видів допомог та Троцан Ю.В., головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення

Детально директором територіального центру Г.Зінченко було проаналізовано стан надання платних послуг у закладі, звернуто увагу на позитивні сторони  у вирішенні цього питання та недоліки. Загалом, бюджетні зобов’язання за І квартал п.р. працівниками закладу виконано на 119%. По завершенню наради усі соціальні робітники закладу отримали літнє спецвзуття, канцелярське приладдя, рукавиці, захисні маски.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь