Інформаційні семінари для безробітних та шукаючих роботу осіб

Дата: 23.04.2021 08:29
Кількість переглядів: 175

У Соціально-психологічному тренінговому центрі фіхівці Великолепетиської районної філії організовують для безробітних та шукаючих роботу осіб інформаційні семінари.

Фото без опису

Це заходи, в проведенні яких беруть участь соціальні партнери а саме: фахівці Бюро правової допомоги, Територіального центру соціального обслуговування Великолепетиської селищної ради, Управління праці та соціального захисту населення Великолепетиської районної адміністрації, Великолепетиського ОРТЦК та СП Херсонської області, територіальної Державної інспекції з питань праці у Херсонській області. На семінарах присутні отримують цікаву інформацію про права осіб, які працевлаштовуються за наймом, про легальну зайнятість та ризики нелегальної зайнятості, гендерну рівність шукаючих роботу, можливості  працевлаштування на службу за контрактом,  та інш. Учасники можуть задавати актуальні запитання та отримувати обгрунтовану відповідь.

Всі заходи організовуються із обов’язковим дотримання карантинних обмежень. Учасники, за бажанням, можуть підключатися до проведення семінарів, використовуючи засоби онлайн зв’язку .

Соціально-психологічний тренінговий центр знаходиться у пртиміщенні Великолепетиськії районної філії. Ознайомитися з графіком інформаційних заходів можна зателефонувавши за №. 0508679038, 0554323371, або ж звернутися за адресою Велика Лепетиха, вул. Миру 16 а.

Інформація Великолепетиської районної філії
Херсонського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь