Офіційне працевлаштування 

Дата: 23.04.2021 08:34
Кількість переглядів: 291

Легальне оформлення трудових відносин між працівником та роботодавцем - це запорука впевненості у своєму працевлаштуванні на робочому місці особи яка наймається на роботу, впевненості у отриманні заробітної плати за свої знання та вміння, отримання соціальних гарантій, інших передбачених законодавством та трудовим договором переваг.

Фото без опису

Крім того легальне працевлаштування - це страховий стаж, наявність якого дає змогу користуватися всіма можливостями що передбачені законодавством при втраті роботи чи оформленні пенсійного забезпечення .Нелегальне працевлаштування тягне за собою величезні ризики а саме: неотримання заробітної платні, невиконання обіцянок та відсутність соціальних гарантій, можливість залишитися без роботи щодня та відсутність страхового стажу.

Кожна людина має самостійно подбати про своє професійне майбутнє та сьогодення , та самостійно зробити свій вибір.

Якщо необхідна більш детальна інформація, звертайтеся до фахівців Великолепетиської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості за адресою Велика Лепетиха, вул. Миру 16 а, або до головного державного інспектора відділу питань додержання законодавства про працю, зайнятості та інших нормативно-правових актів управління з питань праці Головного управління Держпраці у Херсонській області Корнієнко Валентини Олександрівни.

Інформація Великолепетиської районної філії
Херсонського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь