Питання водозабезпечення Князегригорівського старостинського округу обговорили на зустрічі з жителями

Дата: 23.04.2021 10:22
Кількість переглядів: 477

  Уся територія Великолепетиської громади повинна бути забезпечена цілодобовим водопостачанням. На цьому постійно наголошує голова громади Максим Колокот.  І якщо у селищі, Малолепетиському та Катеринівському старостинських округах найгостріші проблемні питання, пов’язані з водопостачанням, вже практично всі вирішені, то у Князе-Григорівці ситуація з водою сумнівна. Щоправда сумнівною вона є для самих водокористувачів. Свої побоювання з цього питання жителі старостинського округу висловили особисто при зустрічі з очільником громади 22 квітня.

Фото без опису

  Загалом картина наступна: до теперішнього часу вода у селі здебільшого подавалася по дві години декілька разів на тиждень. З року в рік ситуація не змінювалася, адже свого комунального господарства Князе-Григорівка не мала. Сільською радою і самими мешканцями здійснювалися ряд дій та заходів для підтримання водопостачання. 

  На сьогоднішній день питання потребує комплексного вирішення. Саме тому, повне забезпечення водопостачання у старостинському окрузі планується здійснювати Великолепетиським СКГ «Сількомунгосп». Таким чином буде приведено до ладу саму водо мережу, обрахується тариф, будуть здійснюватися усі необхідні для функціонування придбання, проводитимуться необхідні ремонтні роботи, тощо. Зрештою, це буде правильно юридично та цілком можливо з технічної точки зору.   

  На зустрічі свої думки та побоювання висловили жителі декількох вулиць Князе-Григорівки. Мовляв, зараз вода у них є постійно, проте завчасно вони хвилюються, що у результаті виконання запланованих дій вода подаватиметься з перебоями.  У свою чергу голова громади Максим Колокот запевнив присутніх в успішності свої намірів,  у інакшому випадку  пообіцяв, що гірше точно не буде.

«Забезпечення населення цілодобовим водопостачанням – найпріоритетніше питання у моїй роботі, - наголосив селищний голова, - сьогодні у жахливій ситуації  з водою знаходиться дитячий садочок, багато мешканців села, і щоб відбулися якісь зміни потрібно діяти».

Цю думку підтримали дехто з присутніх, зауваживши, що ми поступово рухаємося в перед, натомість, якщо зараз сидіти склавши руки, нічого не зміниться і в майбутньому.

  У ході зустрічі було детально обговорено кожен хвилюючий аспект, голова громади надав конкретні розширені відповіді на усі запитання. По завершенню зібрання присутні знайшли порозуміння.

Автор: Надія КУЧЕРЕНКО, спеціаліст з питань преси та інформації Великолепетиської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь