Детально про рішення позачергового засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 23.04.2021 15:30
Кількість переглядів: 533

  Послабити на території Великолепетиської селищної територіальної громади обмежувальні протиепідемічні заходи вирішили на позачерговому засіданні селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Незважаючи на це ситуація із коронавірусною захворюваністю на території громади все ж залишається не стабільною, тому усі ми маємо і надалі бути обережними та відповідальними.

Фото без опису

  Зокрема, послаблення карантинних обмежень стосуються роботи закладів громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), їм дозволено приймання відвідувачів у кількості 50 % від сидячих місць. Дозволено відвідування позашкільних навчальних закладів, приймання відвідувачів у спортивних та тренажерних залах селищної громади, проведення культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, освітніх, професійних тематичних та інших заходів з обов’язковим дотриманням дистанції. Без змін залишається заборона здійснення торгівельної діяльності на території КП «Великолепетиський ринок» підприємцями з інших територіальних громад. ПрАТ «Великолепетиське АТП-16543» і надалі здійснюватиме перевезення пасажирів в кількості не більшій, ніж передбачено технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

Також у ході комісії було обговорено питання святкування на території громади Великодня. Вирішили дозволити проведення урочистого святкування на прилеглій території храмів Великолепетиської селищної громади з дотриманням протиепідемічних заходів.

Шановні жителі громади! Наполегливо просимо і надалі дотримуватися усіх карантинних правил! Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові!

Для ознайомлення ПРОТОКОЛ № 8 від 23.04.2021 року позачергового засідання селищної комісії з питань ТЕБ та НС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь