Робота з обдарованими учнями

Дата: 23.04.2021 19:40
Кількість переглядів: 194

Одним із пріоритетів сучасної освіти – є розвиток учнів, які мають потенціал до високих досягнень.

Освітня стратегія Великолепетиської селищної ради спрямована не лише на забезпечення стабільного функціонування освіти, але й на розвиток освітнього, творчого (інтелектуального) потенціалу дітей.

Завдання кожного вчителя початкової школи – активізувати можливості обдарованих дітей на уроках, під час проведення олімпіад, інтелектуально-творчих конкурсів, спортивних змагань.

Фото без опису

22 квітня 2021 року в онлайн-режимі через платформу ZOOM проведено ІІ тур учнівських олімпіад з української мови та природознавства для учнів 4 класів закладів загальної середньої освіти Великолепетиської селищної ради. Участь у яких взяли 8 здобувачів освіти (4- з української мови та 4 – з природознавства) КЗ «Великолепетиський опорний заклад ЗЗСО І – ІІІ ступенів», КЗ «Великолепетиський заклад ЗСО І – ІІІ ступенів», КЗ «Князегригорівський заклад ЗСО І – ІІІ ступенів» та КЗ «Малолепетиський заклад ЗСО І – ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка».

Обдарованість – це вміння особистості використати свої здібності та задатки, свій розумовий потенціал у практичній діяльності. Завдання, які виконували учні, спрямовані на розвиток інтелектуальних здібностей, логічного мислення та розкриттю творчого потенціалу.

23 квітня 2021 року учнів чекає наступне випробування - олімпіада з математики.

Тож бажаємо учасникам перемоги, успіхів та відмінного настрою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь