У відділі «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради  вакантна посада державного реєстратора

Дата: 27.04.2021 09:26
Кількість переглядів: 562

У відділі «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради  вакантна посада державного реєстратора.

Фото без опису

Вимоги до посади:

Державним реєстратором, є громадянин України, який має вищу освіту за спеціальністю правознавство,  стаж роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного реєстратора чи на іншій посаді, що передбачає виконання функцій державного реєстратора не менше одного року.

Уміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку на рівні досвідченого користувача

Необхідні ділові та особистісні якості: вміння розподіляти роботу; вміння визначати пріоритети, оперативність, стресостійкість, комунікабельність, відповідальність, дисциплінованість, ініціативність, емоційна стабільність, порядність.

Знання законодавства:  Конституції України, Закону України “Про державну службу”, Закон України “Про місцеве самоврядування”, Закону України  «Про службу в органах місцевого самоврядування», Закону України “Про запобігання корупції”, Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”, Постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2015 року № 1127 “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, Постанови Кабінету Міністрів України  від 26 жовтня 2011 року № 1141 “Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно”, Кабінету Міністрів України  від 25 грудня 2015 року №1133 “Про надання послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у скорочені строки”, інших нормативних документів, що стосуються державної служби та органів виконавчої влади.

Додаткову інформацію щодо вищезазначеної вакантної посади можна отримати, звернувшись у відділ ЦНАП Великолепетиської селищної ради за адресою: вул. Соборна, 2 (колишня будівля селищної ради, кабінет голови) та за тел. (05543) 2-11-60.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь