В рамках участі в проєкті «Спільно Сильно: шкільний тиждень активізму» великолепетиські школярі зустрілися із головою громади

Дата: 27.04.2021 14:33
Кількість переглядів: 699

   26 квітня до селищної ради на зустріч з головою Великолепетиської територіальної громади Максимом Колокотом завітали представники Учнівської ради «ТЕМП» КЗ «Великолепетиський заклад загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів»  в рамках участі в проєкті «Спільно Сильно: шкільний тиждень активізму».

Фото без опису

   У ході розмови з головою діти ініціювали декілька ідей щодо упорядкування й озеленення селища Велика Лепетиха. А саме: запропонували провести 29 квітня еко-марафон «Антисміття» із залученням якомога більшої кількості небайдужих людей та прибрати берегову зону заливу, запропонували висадити саджанці каштанів, які учні школи вже традиційно декілька років вирощують самі. Максим Вікторович із задоволенням підтримав ініціативи школярів, зі свого боку пообіцяв сприяти та допомагати у подібних питаннях.

   Довідково: аний проєкт - це можливість для освітян та учнів проаналізувати сильні сторони їхніх громад та ті, які потребують змін, згенерувати ідеї і рішення, обрати одну для реалізації та втілити її. Цього разу всі зусилля команд спрямовані на вирішення питань здоров'я громади, у нашому випадку – екології.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь