Важливі питання, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади було розглянуто на засіданні  виконавчого комітету

Дата: 28.04.2021 13:44
Кількість переглядів: 581

Важливі питання, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади було розглянуто на засіданні  виконавчого комітету  26 квітня під головуванням очільника громади Максима Колокота.

Здебільшого на засіданні було схвалено ряд проєктів рішень чергової сесії. Серед них: «Про внесення змін до програми  соціального та економічного розвитку Великолепетиської селищної ради на 2021 рік», «Програми індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» Великолепетиської селищної ради на 2021-2027 роки», «Порядку передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Великолепетиської територіальної громади», «Про внесення змін до рішення третьої сесії Великолепетиської селищної ради VІІІ скликання від 24 грудня 2020 року № 58 «Про встановлення вартості харчування з 01 січня 2021 року» та інші.

Також члени виконавчого комітету затвердили тариф на постачання технічної води Великолепетиським СКГ «Сількомунгосп» та договору про надання послуг з транспортування та подачі технічної води. Зокрема, було обґрунтовано та обговорено усі складові тарифу (електроенергія, заробітна плата, охорона праці, тощо), наголошено на важливості укладання договорів зі споживачами, зауважено, що використання технічної води буде можливо лише за умови її обліку. Серед іншого, на засіданні наголосили, що незабаром буде здійснюватися перша пробна качка води, після чого відбудеться зустріч з користувачами відповідної послуги, з метою обговорити усі нюанси, проблемні та хвилюючі питання.

В обов’язковому порядку членами виконавчого комітету прийнято рішення стосовно присвоєння та зміни адресних номерів житловим будинкам, земельним ділянкам, надано різного роду дозволи, одноразову матеріальну допомогу громадянам, тощо.

По завершенню заслухано інформацію про роботу зі зверненнями громадян у Великолепетиській селищній раді за 1 квартал 2021 року, про аналіз роботи виконкому селищної ради за березень-квітень та план роботи на травень 2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь