90-річний ювілей жительки Князегригорівського старостинського округу

Дата: 28.04.2021 14:54
Кількість переглядів: 694

Сьогодні, 28 квітня, свій 90-річний ювілей святкує жителька Князегригорівського старостинського округу Драган Клавдія Григорівна.

Фото без опису

З нагоди поважної дати до іменинниці завітали голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот, староста округу Тетяна Анрійовська. Гості бажали їй довгих років життя, міцного здоров’я, миру, достатку, родинного затишку. Висловлювали слова вдячності і поваги за мудрість, активність, щире та добре серце. Окрім приємних та гарних слів традиційно ювілярці вручено грошовий та пам’ятний подарунки, квіти.

Клавдія Григорівна завжди усміхнена і привітна, не дивлячись на всі життєві виклики, зберегла в своїй душі доброту і любов, якими і донині ділиться з  родиною та односельчанами. Ювілярка була безмежно вдячна за проявлену увагу і турботу, разом зі своєю родиною вона дуже гостино приймала гостей. За теплими розмовами про життя не помітили і плину часу. "Цінуйте свою молодість, своє життя, - закликала іменинниця, - адже роки так швидко плинуть, не встигаєш й оглянутися".

На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу у душі.

Великолепетиська селищна рада ще раз вітає з Днем народження Клавдію Григорівну.  Від щирого серця прийміть побажання відмінного здоров’я, безмежного щастя. Нехай подальший життєвий шлях буде легким і світлим, а всі труднощі залишаться позаду.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь