Механізм подальшої співпраці та шляхи вирішення проблемних питань у сфері пасажирських перевезень міським маршрутом обговорювали на спільній робочій нараді

Дата: 05.05.2021 16:47
Кількість переглядів: 1280

Механізм подальшої співпраці та шляхи вирішення проблемних питань у сфері пасажирських перевезень міським маршрутом обговорювали на спільній робочій нараді під головуванням селищного голови Максима Колокота з директором ПрАТ «Великолепетиське АТП-16543» Тетяною Геєр. У ході спілкування велику увагу зосереджено на питанні вартості тарифу перевезення.

Фото без опису

З року в рік відбувається поступове зростання мінімальної заробітної плати, цін на паливно-мастильні, експлуатаційні матеріали, запасні частини тощо. Натомість, ціна квитка на проїзд селищем для жителів не змінювалася давним-давно. Аби зберегти діючий маршрут та мінімізувати фінансове навантаження на громадян, Великолепетиська селищна рада компенсує ПрАТ «Великолепетиське АТП-16543» різницю в тарифі, на що з бюджету виділяються немалі кошти.

У ході активного обговорення учасники наради висловили власні бачення ситуації, озвучили різні пропозиції та шляхи вирішення питання, чіткого плану подальших дій. Серед них – необхідність здійснення обрахунку економічно-обґрунтованого тарифу, його затвердження,  можливе коригування маршруту, тощо.

Крім цього, у ході наради присутні обговорили декілька болючих для жителів громади питань: можливість курсування автобусів у район Забалка, до Катеринівського старостинського округу. На разі це питання залишається відкритим, розглядаються різні шляхи його вирішення. Підсумовуючи нараду, голова наголосив про необхідність повторної зустрічі після усіх проведених перевізником розрахунків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь