До уваги! Протокол № 10 Позачергового засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 06.05.2021 16:45
Кількість переглядів: 957

УКРАЇНА

ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКА СЕЛИЩНА

РАДА КАХОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

 

ПРОТОКОЛ № 10

Позачергове засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

 

06 травня 2021 року                                                                                 смт Велика Лепетиха

10:00 год.

 

Головував:

Колокот Максим Вікторович –Великолепетиський селищний голова, голова комісії

 

Присутні:

 

Члени селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про оцінку епідемічної ситуації в селищній громаді та вжиття додаткових заходів щодо запобігання поширенню COVID-19 під час поминальних днів, Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про оцінку епідемічної ситуації в селищній громаді та вжиття додаткових заходів щодо запобігання поширенню COVID-19 під час поминальних днів, Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

ВИРІШИЛИ:

  1. Заборонити вживання спиртних напоїв відвідувачам кладовищ та інших місць поховань під час поминальних днів.
  2. Відділенню поліції №2 Каховського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Херсонській області на чергуванні під час поминальних днів на кладовищах та інших місцях поховань реагувати на випадки порушення пункту 1 цього протоколу та притягувати до адміністративної відповідальності.
  3. Відділу соціально-культурної сфери селищної громади забезпечити посилений контроль за дотриманням протиепідемічних заходів під час «Дня пам’яті та примирення» та «Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні», зокрема щодо:

-      наявності засобів індивідуального захисту у громадян (у разі їх відсутності забезпечити респіраторами або захисними масками, що закривають ніс та рот, усіх учасників масових заходів, які цього потребують). Обов’язкове забезпечення засобами індивідуального захисту ветеранів під час урочистих заходів.

-      дотримання між особами фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра у разі проведення заходу із розміщенням осіб стоячи;

-      недопущення знаходження більше ніж однієї особи на 4 м2 площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі) або наповненістю залів понад 50 відсотків місць у кожному окремому залі;

-      недопущення великого скупчення населення під час роздачі їжі з польової кухні та додержання дистанції в 1.5 метра, по можливості нанести розмітку на дорозі щодо дотриманню дистанції.

Термін – на період поминальних днів, дня пам’яті та примирення, а також дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 

  1. Відділу соціально-культурної сфери селищної громади:
    1. Організувати з дотриманням протиепідемічних заходів прийом документів для зарахування дітей до перших класів на 2021/2022 навчальний рік, проведення конкурсного відбору до 5-10 класів закладів загальної середньої освіти з дотриманням вимоги - не більше 10 осіб в одному приміщенні.

Термін – починаючи з 11 травня

2021 року

 

    1. Заборонити проведення в закладах освіти батьківських зборів, гуртків, факультативів, спецкурсів, а також групових екскурсій та поїздок.

Термін – до окремого розпорядження

 

 

Голова комісії

М. КОЛОКОТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь