Урочисте відзначення Дня Перемоги

Дата: 11.05.2021 09:21
Кількість переглядів: 288

День Перемоги! Його урочистим салютам не змовкнути у віках, його сльозам радості не забутися ніколи. Травневий день 1945 року увійшов в історію людства як свято Миру, свято визволення планети від нацизму.

9 травня 2021 року, на Центральній площі селища, відбулась тематична концертна програма «Перемоги салюти не змовкнуть в віках», яка присвячена 76-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Урочисто відкрили святкову програму ведучі заходу Олена Шеховцова, Наталія Дмитренко та соліст Володимир Мікула. Зі світлим святом Перемоги присутніх глядачів привітав голова Великолепетиської селищної ради Максим Вікторович Колокот.
Далі, концертну програму продовжили творчі колективи та солісти Великолепетиського центрального та селищного Будинків культури і Великолепетиської дитячої школи мистецтв, які дарували присутнім танцювальні композиції та у виконанні яких, звучали пісні присвячені воєнним рокам, подіям сьогодення та фронтові пісні. Гучним салютом завершилось святкування Дня Перемоги!
Коло життя безкінечне, воно визначене часом, що стрімко і невпинно мчить і мчить уперед. То ж дай Боже розуму, терпіння і волі людям, щоб ніколи більше не було чути навіть відлуння війни. Вічна пам’ять героям! Ніколи знову!

КЗ "Великолепетиський центральний Будинок культури"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь